E-MAIL
dmrolo011@gmail.com

Zavese

Zavese imaju dve osnovne funkcije. Jedna je estetska a druga praktična. One štite od spoljnih uticaja I radoznalih pogleda. Mogu biti I veoma dobri izlotaori.

 

Naša firma Vam može ponuditi:

  • Zebra (dan-noć) zavese
  • Trakaste zavese
  • Rolo zavese
  • Rolo zavese za krovne prozore

Pri njihovom izboru treba voditi računa o tome koja prostorija se oprema, da li ih treba montirati na plafon, zid ili krilo prozora. Bitno je da izaberete platno koje će odgovarati Vašem enterijeru, a ujedno I služiti svojoj nameni.

Kada naši monteri dođu u Vaš dom na merenje, Vi ćete im reći šta biste želeli, a oni će, uzevši u obzir sve što je bitno za montažu, predložiti najbolju varijantu.

Zebra (dan-noć) zavese omogućavaju najbolju zaštitu od sunca I zahvaljujući njima može se dozirati svetlost u stanu. Izrađuju se u više od 60 nijansi. Moderne su I vrlo praktične Zamenjuju klasične , njima se lako rukuje. Ne upijaju duvanski dim. Lake su za održavanje – dovoljno je prebrisati ih krpom, bez upotrebe sredstava za čišćenje.

Više o zbra zavesama možete pogledati ovde.

 

Trakaste  se odlično uklapaju u svaki prostor I njima se lako rukuje. Sjajno su rešenje I za kancelarije I za stanove. Naša firma Vam ih nudi u više od 60 nijansi.

Rolo se izrađuju od antistatičkih vlakana koja ne upijaju duvanski dim. One su estetski detalj koji takođe omogućava zaštitu od sunca I pogleda spolja. Mogu biti providne I neprovidne.

Rolo zavese za krovne prozore su idealno rešenje jer su prostorije u potkrovlju najviše izložene uticajima prirode.

ZAVESE ZA KROVNE PROZORE

Ako živite u potkrovlju i imate problem sa viškom svetlosti i toplote, one su idealno rešenje za vas.

One se mogu ugraditi na sam prozor, ali i na otvor prozora. Prave se od aluminijuma i dve vrste platna. Platna mogu biti black out i screen.

Ukoliko želite da potpuno zamračite prostoriju, za vas su black out platna savršeno rešenje.Ona se izrađuju u više boja. S jedne strane su gumirana, a sa druge strane mogu biti u boji koju vi želite.

Ako ne želite totalni mrak, preporučujemo vam screen platno koje se izrađuje u mnogo nijansi. Ova platna propuštaju svetlost, ali ne propuštaju sunčeve zrake. Prostorija će vam biti osvetljena, ali u njoj vam neće biti vruće.

Ove zavese su rolo i mogu se spuštati u bilo koji položaj. Rade se po velux krovnim prozorima, ali se mogu montirati na sve vrste krovnih prozora.

Potrebna Vam je druga oprema za prozore? Takođe se bavimo ugradnjom PVC roletnikomarnika!

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright 2018. Powered by IT Lion
POZOVITE NAS!